Γιατι να επιλέξω μηχανισμούς συρόμενης πόρτας..?

μηχανισμοί συρόμενης πόρτας

Είστε από αυτούς τους τυχερούς που έχουν ένα νεόκτιστο σπίτι και διαθέτουν στον εξωτερικό τους χώρο μια μεγάλη, επιβλητική συρόμενη πόρτα..? Αν όντως είστε από αυτούς, τότε το παρακάτω θέμα που θα μιλήσουμε, για τους μηχανισμούς συρόμενης πόρτας σας ενδιαφέρει. Αν ακόμα δεν έχετε σκεφτεί να τοποθετήσετε έναν αυτόματο μηχανισμό καλά θα κάνετε να αρχίσετε το σκέφτεστε, και θα εξηγήσουμε τους λόγους παρακάτω.

Ας ξεκινήσουμε με ένα ρεαλιστικό σενάριο που σας δείχνει να γυρίζετε μετά από μια βραδινή έξοδο ή να γυρίζετε από ένα super market, και για κακή σας τύχη έξω βρέχει καταρρακτωδώς, τι κάνετε σε αυτή τη περίπτωση..? Με μια προϋπόθεση όμως ότι ακόμα δεν έχετε τοποθετήσει μηχανισμό συρόμενης πόρτας. Πρώτον κατεβαίνετε από το αυτοκίνητο σας και τρέχετε γρήγορα να σπρώξε τε την συρόμενη πόρτας. Δεύτερον δεν κατεβαίνετε εσείς αλλά ρίχνετε το “μπαλάκι” στην σύζυγο να κατέβει. Τρίτον είστε ένας ευτυχισμένος πατέρας με ένα υπέροχο παιδάκι αλλά ρίχνετε σε αυτό το “μπαλάκι” να κατέβει. Διαλέξτε πιθανές απαντήσεις, και αναλογιστείτε τι σας ταιριάζει. Το σκεφτήκατε..? Ξέρω ακριβώς τι σκεφτήκατε, ότι μάλλον θα πρέπει να σταματήσω και να αρχίσω να μιλάω για τους μηχανισμούς συρόμενης πόρτας και γιατί όχι και ανοιγόμενης.

Η ανάγκη του καθημερινού ανθρώπου να γλυτώσει κάποια χρήματα από την τοποθέτηση κάποιων αντικειμένων στην καθημερινή του ζωή, χωρίς να χρειαστεί την βοήθεια κάποιου επαγγελματία έχει κάνει τις μεγάλες βιομηχανίες κατασκευής μηχανισμών πόρτας να του παρέχουν αυτό ακριβώς που ζητάει, δηλαδή πληροφορίες εγκατάστασης αναλυτικές και πολυγλωσσικές, εξαρτήματα τόσα όσα χρειάζονται για μια εύκολη εγκατάσταση αλλά και ποιότητα που αντέχει στον χρόνο, το D.I.Y (Do It Yourself) είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει δίνοντας σε αυτούς που την επιλέγουν την χαρά της δημιουργικότητας.

Αν βέβαια είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει το ωραίο αλλά και η τεχνολογία οι μηχανισμοι συρομενης πορτας θα σας δώσουν αυτό που ζητάτε, καθώς τα σύγχρονα μοτέρ πόρτας δεν παρεμβαίνουν στην συνολική αισθητική της πόρτας σας αλλά κάθε άλλο θα σας βοηθήσουν προσδίδοντας στον χώρο σας μια έξυπνη αισθητική επιλογή για ένα smart house.

Αφού μιλήσαμε για ένα smart house( έξυπνο σπίτι) ας δούμε γιατί οι σύγχρονοι μηχανισμοί πόρτας είναι τόσο έξυπνοι που θα σας λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητα σας. Η πρόσθετη εγκατάσταση φωτοκυττάρων ασφαλείας είναι μια έξυπνη επιλογή για αυτούς που θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, ιδιαίτερα όταν έχετε μικρά παιδιά ή και ακόμα κατοικίδια, τι κάνουν όμως και είναι τόση σημαντική η εγκατάσταση τους.? Απλά και έξυπνα, όταν η συρόμενη σας πόρτα βρίσκεται κατά το κλείσιμο ή κατά το άνοιγμα και σε εκείνη την περίπτωση κάποιος βρίσκεται ανάμεσα στην πόρτα τότε αυτόματα η διαδικασία κλεισίματος-ανοίγματος σταματάει ακαριαία. Σημαντική λειτουργία για εσάς και τα παιδιά σας αν το καλοσκεφτείτε.

Τέλος ας πούμε δυο λόγια για την λειτουργία τους και την συντήρησή τους. Όποια και να είναι η επιλογή σας πρέπει να γνωρίζετε πως οι μηχανισμοί συρόμενης πόρτας έχουν αθόρυβη λειτουργία, και αν η επιλογή σας είναι η σωστή η ανθεκτικότητα στον χρόνο είναι δεδομένη, υπόψιν βέβαια πως και η συντήρησή τους είναι μηδενική. Σημαντικό κεφαλαίο και τελευταίο για αυτούς που τυχόν έχουν απορία, για το τι γίνεται σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, είναι ότι η δυνατότητα που σας παρέχουν τα σύγχρονα μοτέρ πόρτας είναι και η χειροκίνητη λειτουργία με την χρήση και μόνο ενός κλειδιού που παρέχεται στην συσκευασία.

Κατηγορία blog