Επιλέξτε τις κατάλληλες κρεβατοκάμαρες για εσάς.

krevatokamares

Όλοι ενδιαφερόμαστε για την εξωτερική μας εμφάνιση, διαμορφώνουμε το στυλ μας και την εικόνα μας ανάλογα με την προσωπικότητα μας και το γούστο μας, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον προσωπικό μας χώρο, διακοσμούμε και εξοπλίζουμε το σπίτι μας με έπιπλα και αντικείμενα για να τον διαμορφώσουμε όπως ακριβώς θέλουμε. Έπιπλα για το σαλόνι μας,κρεβατοκάμαρες,φωτιστικά και άλλα είναι μερικά από τα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να αλλάξει την όψη του σπιτιού.

Σύμφωνα με μελέτες ο προσωπικός μας χώρος, ανακαλύπτει στον επισκέπτη μερικά προσωπικά χαρακτηριστικά μας, σίγουρα έχει τύχη και σε εσάς να επισκεφθείτε ένα χώρο κάποιου γνωστού ή και φίλου και να μπορέσετε να καταλάβετε το γούστα τους, και μερικά στοιχεία από την προσωπικότητα τους. Οι κρεβατοκάμαρες επίσης με αυτήν την λογική προσδίδουν κρυφές πτυχές του εαυτού μας, θα πρέπει λοιπόν να την προσαρμόσουμε κατάλληλα και σύμφωνα με τα προσωπικά μας γούστα. 

Φανταστείτε κάποιες πιο προσωπικές σας στιγμές για να μπορέσετε να καταλάβετε την σημασία της επιλογής της σωστής κρεβατοκάμαρας, σαφώς το κρεβάτι μας είναι ένα έπιπλο το οποίο είναι πολύ σημαντικό, καθώς παίζει καταλυτικό ρόλο στην υγεία μας, αφού σχεδόν περνάμε το ⅓ της ζωή μας πάνω σε αυτό. Για αυτό λοιπόν δεν πρέπει να αφήσουμε την επιλογή του στην τύχη. Επιλέξτε μια κρεβατοκάμαρα που να σας ξεκουράζει, και να μπορείτε εκεί να περνάτε ευχάριστα και ξεκούραστα.

Η κρεβατοκάμαρα είναι το κέντρο της προσοχής στο δωμάτιο μας, καθώς είναι το μεγαλύτερο έπιπλο μέσα σε αυτό. Μεγάλες κρεβατοκαμαρες, εντυπωσιακές, σιδερένιες και πιο μασίφ είναι μερικές οι οποίες θα είναι κατάλληλες για τους πιο ρομαντικούς, αν όμως σας αρέσουν τα πιο απλά έπιπλα με μοντέρνες γραμμές, και μίνιμαλ διακοσμήσεις επιλέξτε κρεβατοκάμαρες με μεγάλα κεφαλάρια ξύλινα αλλά και δερμάτινα. Αυτό που θα σας καθοδηγήσει σωστά και αλάνθαστα είναι το προσωπικό σας στυλ και γούστο.

Θα πρέπει λοιπόν να καταφέρετε να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας ένα μικρό καταφύγιο, εκτός από την σωστή επιλογή της κρεβατοκάμαρας θα πρέπει να δείξετε ανάλογη προσοχή και στους τοίχους, διακοσμήστε τους με πίνακες ζωγραφικής και γιατί όχι και με τοιχογραφίες, προτιμήστε floral διακόσμηση καθώς είναι ότι πιο must κυκλοφορεί στις τάσεις διακόσμησης.

Βάψτε τους τοίχους με μοδάτα χρώματα αλλά και πιο κλασσικά, επιλέξτε απαλές αποχρώσεις όπως γκρί χρώματα και αποχρώσεις του μαύρου, σε συνδυασμό με λευκό χρώμα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει και θα καταφέρετε τον ιδανικό συνδυασμό.

Τέλος ας επικεντρωθούμε ξανά στην επιλογή της κρεβατοκάμαρας και πιο συγκεκριμένα στην επιλογή του κατάλληλου στρώματος, θα πρέπει να δείξετε την μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή του στρώματος. Πρώτο και κύριο που πρέπει να προσέξετε, οι διαστάσεις του στρώματος  θα πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς στο κρεβάτι σας. Δεύτερο ανάλογα με το γούστο σας θα πρέπει να επιλέξτε το υλικό που θα έχει το στρώμα σας, για αρχή σαν επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι ένα στρώμα από μαλλί, φυσικό υλικό και αναπνέον, μετά ακολουθεί το στρώμα που είναι φτιαγμένο από ελατήρια, το πιο διαδεδομένο από τα υπόλοιπα, οι πωλήσεις τους έχουν εκτοξεύσει την τεχνολογία κατασκευής τους σε άλλο επίπεδο και η επιλογή τους είναι πρώτη σε προτιμήσεις. Και τελευταίο το στρώμα που είναι φτιαγμένο από λάτεξ, κατασκευασμένο για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες, καθώς το στρώμα από λάτεξ δεν αφήνει να αναπτυχθούν ακάρεα. Για αυτό λοιπόν πριν την επιλογή κρεβατοκάμαρας λέβετε υπόψιν σας μερικές από αυτές τις συμβουλές, σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην σωστή διακόσμηση του δωματίου σας αλλά και στην σωστή επιλογή της κρεβατοκάμαρας.

Κατηγορία blog