Χειροποίητα κεριά σε συνδυασμό με λουλούδια, διακόσμηση γάμου που δεν αποτυγχάνει..!

χειροποίητα κεριά

Ο στολισμός του γάμου σας είναι το Α και το Ω, με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε έναν γάμο μοναδικό ο οποίος θα μπορέσει να σας αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις από αυτό το υπέροχο για εσάς γεγονός. Από το εσωτερικό της εκκλησίας μέχρι και την αυλή της αλλά μέχρι και την αίθουσα δεξίωσης όπου εκεί ο στολισμός θα πρέπει να παραπέμπει σε κάτι καινούριο και φωτεινό όπου θα προσομοιάζει την νέα σας αρχή στον έγγαμο βίο. Από εντυπωσιακές ανθοστήλες μέχρι χειροποίητα κεριά με περίτεχνα σχέδια και μοναδικά χρώματα. 

Από τα σκαλιά της εκκλησίας όπου θα πρέπει ο στολισμός τους να είναι πολύχρωμος και μοναδικός με τούλι, λουλούδια αλλά και φωτεινά χειροποίητα κεριά έτσι και το εσωτερικό της εκκλησίας θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση, όπου εκεί θα πρέπει να διατηρήσετε ένα πιο συντηρητικό ύφος κρατώντας μόνο τις λαμπάδες γάμου σας. Βέβαια επειδή το γεγονός ότι θα πρέπει να διατηρήσετε μια πιο μίνιμαλ γραμμή δεν σας περιορίζει στο να επιλέξετε εντυπωσιακές λαμπάδες γάμου δηλαδή χειροποιητα κερια όπου θα συμπληρώνουν απόλυτα την διακόσμηση γάμου σας χωρίς να χρειάζεστε το κάτι παραπάνω.

Βέβαια αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε πριν αρχίσετε να επιλέγετε εξοπλισμό για τον γάμο σας είναι το στυλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο, πολλοί τον τελευταίο καιρό επιλέγουν μια πιο vintage αισθητική δηλαδή ο στολισμός τους να παραπέμπει στο παλαιό και στο ρομαντικό. Βρείτε ποιο ακριβώς στυλ σας εκφράζει και διαλέξτε ανάλογα, σίγουρα το προσωπικό σας γούστο θα σας κατευθύνει σωστά ώστε ο γάμος να σας εκφράζει απόλυτα. Ανάλογα την εποχή την οποία έχετε διαλέξει να γίνει ο γάμος θα πρέπει να είστε ενήμεροι ότι θα χρειαστείτε και τα κατάλληλα λουλούδια εποχής, όπως και τα χειροποίητα κεριά και οι γαμήλιες λαμπάδες που θα διαλέξετε, θα πρέπει τα χρώματα τους να ταιριάζουν στο κλίμα της εποχής.

Προτιμήστε έναν ξεχωριστό στολισμό, καθώς ο γάμος σας είναι ένα μοναδικό γεγονός για εσάς και έτσι θα πρέπει να είναι και ο στολισμός σας. Η μέρα αυτή σας ανήκει όσο τίποτε άλλο και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε όπως της αρμόζει, θα πρέπει ο στολισμός σας να εμπνέει αλλά και να αντανακλά με μοναδικό τρόπο το γούστο σας. Για αυτό φροντίστε να έχετε πρωτότυπες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δώσετε και στον στολισμό της γαμήλιας δεξίωση σας και στον εξωτερικό της χώρο αλλά και προπαντός στον εσωτερικό, φροντίστε να έχετε στολισμένα τα πιο κομβικά σημεία της αίθουσας ώστε να μην κουράζουν αλλά να παραπέμπουν σε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός που όλοι για αυτό έχουν προσέλθει. Στολισμένες γωνίες με περίτεχνα χειροποίητα κεριά αλλά και πολύχρωμα λουλούδια θα σας δώσουν αυτό το ύφος που αναζητάτε. Σειρά έχουν τα τραπέζια των καλεσμένων σας όπου εκεί παίζετε όλο το παιχνίδι από τις χαρτοπετσέτες και τα καλύμματα στα τραπεζοκαθίσματα μέχρι και τις ανθοδέσμες στο τραπέζι με τα συνοδευτικά χειροποίητα κεριά. 

Μια ωραία ιδέα που θα μπορούσατε να κάνετε για τους επίτιμους καλεσμένους σας είναι στα τραπέζια τους να έχετε για τον καθένα κάποιο μικρό αναμνηστικό δωράκι όπου αυτό στο πέρασμα των χρόνων να τους θυμίζει αυτό το μοναδικό γεγονός του γάμου σας. Ίσως κάποιες μικρές χειροτεχνίες που σίγουρα θα είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις που θα μπορούσατε να επιλέξτε όπως μικρά μπουκαλάκια που στο εσωτερικό τους να έχουν κάποια λουλούδια ή κάποιες κονκάρδες ζωγραφισμένες από εσάς, σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει. 
Στολισμός γάμου με χειροποίητα κεριά, πολύχρωμα λουλούδια σε μοναδικές ανθοστήλες και μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, είναι ένας στολισμός γάμου που ποτέ δεν αποτυγχάνει έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά θα καταφέρετε έναν παραμυθένιο γάμο που σίγουρα στο πέρασμα του χρόνου οι στιγμές του θα σας θυμίζουν τις πιο υπέροχες αναμνήσεις σας. 
 
 

Κατηγορία blog