Ανανέωση του χώρους σας με έξυπνες λύσεις.

pomola epiplwn

Θέλετε να δώσετε μια νότα αλλαγής στο σπίτι σας και δεν ξέρετε από που να αρχίσετε; Μια εύκολη και παράλληλα αρκετά οικονομική λύση για να πείτε ότι ξεκινάτε από κάπου είναι τα πόμολα. Όλοι έχουμε χώρους στο σπίτι με πόμολα που μπορεί να έχουν χαλάσει η απλά να τα έχουμε βαρεθεί. 
Πόμολα σε έπιπλα δεκαετιών, σε ντουλάπες και φυσικά στα αμέτρητα συρτάρια και ντουλάπια της κουζίνας μας μπορεί με τα χρόνια να έχουν σκουριάσει ανάλογα το υλικό τους, να έχουν ξεφλουδίσει, η απλά να τα έχουμε βαρεθεί.

Κάνοντας μια απλή η πιο σύνθετη έρευνα στην αγορά θα βρείτε πόμολα μοντέρνα , inox η πιο συντηρητικά τα οποία ταιριάζουν σε έπιπλα παλαιότερα η ακόμα και σε αντίκες.
Σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη για να ταιριάξουν απόλυτα με το έπιπλο, την ντουλάπα σας η ακόμα με τα αμέτρητα ντουλάπια , συρτάρια και πορτάκια που έχουμε όλοι στις κουζίνες μας. Και φυσικά πόμολα για τους χώρους όπως τα παιδικά δωμάτια σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια όπως ήρωες και των δικών μας παιδικών χρόνων, αστεράκια , καρδούλες η ζωάκια.

Δοκιμάστε αρχικά να δώσετε λίγα χρήματα και να πάρετε κάποια διαφορετικά σχέδια τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε και να δείτε και μόνοι σας πως ταιριάζουν με τον χώρο σας , με τα ντουλάπια η με τα έπιπλα σας.
Σημαντικός παράγοντας για να διαλέξετε το σωστό προϊόν είναι φυσικά η τεχνογνωσία και η απαιτούμενη εμπειρία του κάθε καταστήματος. Αν φυσικά είναι κοντά σας και μπορείτε να βρεθείτε στον φυσικό χώρο του καταστήματος μπορείτε να πάρετε τα παλαιά σας δείγματα και να διαλέξετε μαζί με κάποιον έμπειρο υπάλληλο το προϊόν το οποίο θα ανταποκρίνεται και στο γούστο  αλλά και στον χώρο σας η στο προϊόν που θέλετε να το τοποθετήσετε.

Η αγορά μέσω διαδικτύου είναι φυσικά πιο σύνθετη και λίγο πιο δύσκολη για προϊόντα τα οποία απαιτούν κάποιες τηρούμενες αναλογίες η τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι δύσκολο ακόμα και για κάποιον ο οποίος είναι ερασιτέχνης να κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις στα προϊόντα τα οποία τον ενδιαφέρουν και να είναι έτοιμος να διαλέξει πλέον τα νέα προϊόντα που θα τοποθετήσει στους χώρους του.

Η επικοινωνία με το κατάστημα που σας ενδιαφέρει είναι σημαντική και η εμπειρία πάνω στο κάθε προϊόν ξεχωριστά είναι απαραίτητη από κάθε έναν που θέλει να λέγεται επαγγελματίας. Θα πρέπει πριν την τελική σας απόφαση, να αισθανθείτε σίγουροι ότι παίρνετε το σωστό προϊόν , όχι από άποψη ομορφιάς αλλά από άποψη πρακτικότητας και απόλυτου ταιριάσματος στο έπιπλο η στο ντουλάπι που θέλετε να το τοποθετήσετε.

Σίγουρα ένα πιο όμορφο και πρακτικό σπίτι και τα προϊόντα τα οποία το αποτελούν ανεβάζει την διάθεση και την ψυχολογία του καθενός και δεν είναι ανάγκη η ανακαίνιση και η αλλαγή διακόσμησης να ξεκινήσει από τις ακριβές και σύνθετες διαδικασίες αλλά από πράγματα απλά και καθημερινά τα οποία μπορεί ο καθένας να αλλάξει χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται κάποιον επαγγελματία για την συγκεκριμένη δουλειά. 

Δοκιμάστε λοιπόν και εσείς μόνοι σας να αλλάξετε τα πόμολα τα οποία έχουν χαλάσει ή τα βαρεθήκατε με το πέρασμα των χρόνων και φυσικά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία
 

Κατηγορία blog